Vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilen ürünler yemesi adına Kaman Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki fırınlara, tatlı imalathanelerine ve satış noktalarına yönelik denetim yaptı. İşletmelerin ruhsat kontrolüyle denetimlere başlayan ekipler, hijyen koşullarını, ekmek ve pidelerin gramajını, çalışanların kılık ve kıyafetinden bone takılıp takmadıklarına kadar her ayrıntıyı titizlikle değerlendirdi.
Belli aralıklarla fırınlarda denetimlerini sürdüren Kaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, genel hijyen denetimi, üretimde kullanılan hammaddelerin uygunluğu ve ekmek gramajlarını kontrol etti.
Denetimleri sık sık yapılmaya devam edecektir. Müdürlüğü ekipleri, “Burada amacımız fırıncılarımızın hijyenik ortamda ekmeklerini üretmeleri ve halkımızın güvenilir bir şekilde ekmeğini yemesini sağlamaktır.” ( HABER MERKEZİ)
Ramazan ayı öncesi denetim
Kaman Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayı öncesinde fırınlar ve satış noktalarına denetimler gerçekleştirdi.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar