Gündem

Kırşehir'in tatlı geleneğinde bir marka

Bayram dönemlerinde artan talep

Kırşehir'de tatlı denilince akla gelen ilk adreslerden biri olan Kubat Oğlu Tatlıcı, 2005 yılından bu yana sunduğu kaliteli ve taze tatlı çeşitleriyle dikkat çekiyor. Günlük 20 farklı tatlı çeşidi sunan bu tatlıcı, kalite ve tazelik anlayışını ön planda tutarak müşteri memnuniyetini sağlıyor ve Kırşehirli vatandaşların vazgeçilmez lezzet duraklarından biri haline geliyor.

Fadıl Cenkçi'nin işletmeciliğini yaptığı Kubat Oğlu Tatlıcı, tatlı üretiminde tecrübenin kaliteyle buluştuğu bir nokta olarak öne çıkıyor. Cenkçi,"Kırşehir'de 1989'dan 2005'e kadar kebap ve tatlıcılık üzerine çalıştık, 2005'ten sonra tamamen tatlı üretimi üzerine uğraş veriyoruz. Sürekli olarak bu süreçte kaliteyi yükselttik. Kaliteli ürün, kaliteli malzeme, kaliteli işçilik bizi tercih etmelerinde ki en büyük sebep"diyerek, işletmenin başarısının arkasındaki sırrını paylaştı.

Şerbetli tatlılardan soğuk tatlılara kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Kubat Oğlu, özellikle Burma Kadayıf, Künefe, Tulumba, Antep Fıstıklı Baklava ve yaz kış demeden tercih edilen soğuk baklava gibi çeşitleriyle müşterilerin beğenisini kazanıyor. Bayram dönemlerinde ise tatlılar ikramlık olarak tepsiyle satılmakta, yoğun talep üzerine mesai saatlerini uzatarak Kırşehirli vatandaşların talebine sunuyor.Bayram dönemlerinde tatlı satışlarının hız kazandığı Kubat Oğlu Tatlıcı, özellikle bu dönemlerde yoğunlaşan talebe yetişebilmek için mesai saatlerini uzatıyor. Müşterilerin bayram ikramlıkları için tercih ettiği bu tatlıcı, kalitesi ve çeşitliliği ile Kırşehir'in tatlı ihtiyacını karşılıyor.